HP Şikayet Kutusu

Masaüstü PC, Laptop ve diğer bilgiysayar malzemeleri sayan HP markasına ait yaşadıgınız sorunları Husran.com kullanıcıları ile paylaşabilir ve sorunlara karşı çözümler üretebilirsiniz. HP bilindiği gibi en fazla satışı yapılan laptop markalarından da birisidir. Aşağıda ki yorum kısımından HP markası ile ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Yaşadığınız şikayet teknik servis ile ilgiliyse lütfen bunu belirtiniz.

guest
33 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Laçin Emri
Laçin Emri
4 yıl önce

HP marka laptop hiçbir zaman alınmaz sakın denemeyin kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu karada işe yaramaz ve yalancı bir işletme, yüksek donanımlı makine almama rağmen cihaz çok ağır ve HDD %100 performansla çalışıyor. Bunun için birkaç gün üst üste servisi aradın destek için bağlandılar ama hiçbir şey beceremediler ve sıkıntının recovery dosyasına bulaşmış virüsten dir dediler peki bunun için ileri zekalılarki bu kadar basit ve düşük bir firma olarak bilmiyordum, bilgisayar recovery CD’i yurt dışından gelmesini bekleyecek mişim bunu da bilgilendirmeden ben birkaç gün bekledim. Kısacası sakın ha sakın “hp” marka laptop almayın pişman olursunuz hem servis olarak hem ürün olarak çok kötü. Bizler böyle sayfalarda bolbol paylaşım ve bilgilendirme yapalım ki kimse bizim gibi mağdur olmasın böyle firmalar yüzünden işe yaramaz ve sorumsuzlar… … … … … … … … …

Aişe Nur
Aişe Nur
4 yıl önce

Fiyatı oldukça iyi fiyatına göre verdikleri özelliklerde iyi fakat devamlı sorun veren bir PC markası.

hidayet
hidayet
9 yıl önce

MERHABA BEN BU ÜRÜNÜ ALDIGIM GÜNDEN BU GÜNE MEMNUN DEGİLİM BU ÜRÜNÜ ŞUBATTA ALDIM NİSAN AYINDA BU ÜRÜNÜN MAUSE TARAFININ BOYASI ATTI ÜRÜN GARANTİYE GİTTİ GELDİ DÜZEN TUTMADI.BİZ BU ÜRÜNÜ 2 NCİ SEFER GARANTİYE GÖTÜRDÜM ANKARADA BATARYASINDA SORUN VAR YADA CİHAZ ŞARJ ETMİYOR DİYE TAM BİLMİYORUM SORUNUN NE OLDUGUNU EKRANDA YER YER SİYAH NOKTALAR GELİYOR,CİHAZ DONUYOR DAHA SONRA NOTEBOOK’UN SAG TARAFI KALKTI BUNUDA SÖYLEDİM YAZDILAR GARANTİYE AMA SAG TARAF DARBE ALDI DİYE YAZMIŞLAR BEN YAPMADIGIM ŞEYİ NİYE KABUL EDEYİM Kİ!..ÜRÜNÜ 29.12.2011 TARİHİNDE VERDİK ARADAN ZAMAN GEÇTİ ÜRÜNÜNÜZ BAŞARIYLA TAMİR EDİLMİŞTİR 05.01.2012 TARİHİ İTİBARİ İLE ALABİLİRSİNİZ DEDİLER ORDA ÜRÜNE HİÇ BAKMADIK EVE GETİRDİK ÜRÜNDE HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK VERDİGİMİZ GİBİ ŞARJ ETMİYOR DİLİ VE FORMATI İNGİLİZCE ATMIŞLAR SAG TARAFI DEĞİŞTİRİLMEMİŞ İŞLEMLEREDE SORUN GÖRÜLMEDİ YAZMIŞLAR BU NE DEMEK OLUYOR BEN ÜST DÜZEY BİR YETKİLİYLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM İLGİNİZE…

adil
9 yıl önce

benim hp 3340 model leptobum fan arızası verdi 4440307 numarayı arıyorum benimle ilgilenilmiyor

ilker AVCI
ilker AVCI
10 yıl önce

HP G62 MODEL LAPTOPUMU GARANTİ KAPSAMINDA ONARIM İÇİN HP YE GÖNDERMEK İSTEDİM VE 4440307 NOLU HP DESTEK NUMARASINI ARADIM.

HP BİLGİLERİMİ ALDI VE BANA UPS KARGOYU YÖNLENDİRECEĞİNİ SÖYLEDİ.

2 GÜN İÇERİSİNDE UPS KARGO GELDİ ELLERİNDE KUTU, AMBALAJ VARDI VE LAPTOPU TESLİM ALDI

ARADAN 1 HAFTA GİBİ BİR SÜRE GEÇTİKTEN SONRA UPS KARGO LAPTOPUMU BANA GETİRDİ. ONARIM FORMUNDA ANAKART DEĞİŞTİRİLDİ YAZIYORDU.

LAPTOPU KUTUDAN ÇIKARTTIM VE AÇTIM FAKAT KASASININ KIRIK OLDUĞUNU GÖRDÜM

HEMEN VAKİT GEÇİRMEDEN HP Yİ ARADIM HP BANA UPS KARGOYU ARAMAMI VE TUTANAK TUTTURMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

4440066 NOLU NUMARADAN UPS KARGOYU ARADIM. GELİP İLGİLENECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.

ARADAN 1 HAFTA GEÇTİ BEN AŞŞAĞI YUKARI HERGÜN UPS KARGOYU VE HP Yİ ARADIM FAKAT UPS KARGO İLE MUATTAP OLMAM GEREKTİĞİ CEVABINDAN BAŞKA CEVAP ALAMADIM VE 1 HAFTA SONRA UPS KARGO GÖREVLİSİ GELDİ LAPTOPUN RESİMLERİNİ ÇEKTİ VE GİTTİ.

ERTESİ GÜN HP 4440307 NOLU NUMARADAN BENİ ARADI LAPTOPUN ONARIM MERKEZİNE GELDİĞİNDEDE KIRIK OLDUĞUNU BUNUNLA İLGİLİ YAPABİLECEKLERİ BİRŞEY OLMADIĞINI İLETTİ. Kİ O RESİMLERE ÇEKİLENE KADAR LAPTOPUN SERVİSE GİTTİĞİNDEDE KIRIK OLDUĞUNA DAİR HİÇBİR CÜMLE GEÇMEDİ.

HP İLE 3 GÜNLÜK GÖRÜŞMELERİMDE HİÇBİR SONUÇ ALAMADIM. ÇÜNKÜ GÖRÜŞEBİLDİĞİM TEK YETKİLİ ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞAN ELEMANLAR OLDU VE ONLARDA PROĞRAMLANMIŞ GİBİ AYNI ŞEYLERİ SÖYLEYİP DURDULAR.

BU BAĞLAMDA OLAYIN DÜZMECE OLDUĞUNU UPS İLE HP ARASINDA BİR KUMPAS İÇİNDE OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜREN BİR KAÇ NOKTA VAR Kİ BUNLARIDA PAYLAŞMADAN RAHAT EDEMEYECEĞİM

1.BENİM LAPTOPUM KIRIK İSE UPS GÖREVLİSİ NEDEN KIRIK OLDUĞUNA DAİR BİR BELGE İMZALATMADI BANA

2.BENİM LAPTOPUM SERVİSE GİTTİĞİNDE ZATEN KIRIK İSE HP NEDEN BENİ ARAYIP LAPTOPUMUN KIRIK OLDUĞUNU İLETMEDİ

3.HP NEDEN KIRIK OLAN LAPTOP İÇİN TUTANAK TUTTURMADI.

4.HP KIRIK OLAN BİR LAPTOPU NASIL GARANTİYE SOKTU VE ANAKARTINI DEĞİŞTİRDİ. (BARİZ SOL MENTEŞE TARAFINI ÜZERİNE YERE DÜŞMÜŞ )

HP BANA UPS KARGO İLE GÖRÜŞÜN TUTANAK TUTTURUN VE TUTANAKLA BİRLİKTE BİZE GÖNDERİN DİYOR.
BEN TUTANAK TUTTURDUĞUMU VARSAYALIM NEDEN HP YE GÖNDEREYİM TUTANAK TUTTURDUYSAM UPS KARGO BANA ÜCRETİNİ ÖDEMEKLE VEYA CİHAZIMI YENİLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLMUYORMU.

BEN NEDEN UPS KARGO İLE MUATTAP OLAYIM BEN CİHAZIMI HP YE TESLİM ETTİM SONUÇ OLARAK UPS KARGONUN LAPTOPU ALMASI TAMAMEN HP TARAFINDAN İSTENMİŞ BİRŞEY.

ŞİKÂYETİM VAR HP DEN ŞİKÂYETÇİYİM.

İLGİLENİLMESİNİ RİCA EDİYORUM.

İLKER AVCI
DİJİTAL SİSTEM TEK.HİZ.TİC.LTD.ŞTİ.
BAHÇE MAH. 4606 SK. IŞIKLI İŞH. 2/3 MERSİN
324 – 2372161
324 – 2376421
546 – 9622820

gani sepin
gani sepin
10 yıl önce

hp markasına güvenim yoktur ..Neden diyeceksiniz.?
5 ay önce bir marketten hp seri 2400 yazıcı altı ay içinde bir kartusu
yo görmeye başladı yeni kartuş almak zorunda kaldık.bir ay sonrada yine aynı problemi verdi
tabi yazıcı 100 tl fiyatı bir kartuş 35 tl bu siyah olanı fiyatı
vazgeçtik servisini aradık bu aradada takur tukur sesler gelmeye başladı servisin verdiği cevap biz bu makinaları yapmıyoruz istnbula göndereceksiniz garanti kapsamı içinde ürünümüz tabi bu arada harcanan cep tl si bizden kargo 25 tl ye götürürmüş o da bizden
Yok kardeşim yok sağolasın ben bu ürünü çöpe atarsam daha karlıyım …..sizin olsun ….Çünkü biz dağ başında yaşıyoruz ya
Gaziantep gibi metropol bir şehirde sattığın ürünün servisini sağlayamayacak garantideki bir firmanın hiç bir zaman ürününü almayı düşünemem bir daha ..

Hüneyin
Hüneyin
10 yıl önce

HP SB360 marka dijital fotoğraf makinesi satınaldım. satın aldıktan bir hafta sonra makinenin flaşının çalışmadığını farkettim satın aldığım bayi 4440307 nolu çağrı hattında bulunan Ebru isimli bayan’a sorunumu bildirdim. ebru isimli bayan sorununuzu vereceğim e mail adresine bildirin e mail yoluyla teknik destek alabileceğimi söyledi. verdiği e mail adresine sorunumu bildirdim. gelen e mail cevabı ingilizceydi, tekrar 4440307 nol çağrı telefonn aradım yine Ebru isimli bayan verdiği e mail adresine anca ingilizce yazılmış e mail göndermem halinde teknik yardım alabilceğimi söyledi, “HP Marka Ürün Almamız Halinde Demekki İngilizce Kursuna da yazılmak gerekiyormuş” eeeeeee tabi sanırım yakında HPSS sınavıda yaparlar sanırım HP marka bir ürün almak için, Ebru hanıma telefonda teknik yardım almak istediğimi söylediysem de telefonda teknik yardım alamayacağımı tek çare ingilizce öğrenmem veya ingilizce bilen birinin yardımından faydalanabileceğim söylendi, sorunum çözülmedi teşekkürler HP, ÇOOOOOKKKK TEŞEKKÜRLER MİNNETTARIM SİZE, AMAN ARKADAŞLAR SAKIN HA HP MARKA ÜRÜN SATIN ALMAYIN BEN DÜŞTÜM İLK VE SON KEZ SİZLER DÜŞMEYİN, veya satın alırsanız da önce ingilizce kursuna gidip çok iyi derecede ingilizce öğrenin

Laptop tamiri
10 yıl önce

Hp aldığım ekranında ölü pixel var değişim kabul edilmiyor.

ali erdogan
ali erdogan
10 yıl önce

hp presarioCQ62 marka bi laptop aldım . ürünü alırken özelliklerinin bir kısmını dinledim . laptopumu aldım eve geldim . ilk gün touchpad calısmamaya basladı. ertesi gün hafıza kartımı kart okuyucuya taktığımda kartı algılamadı. algılamasını gectim pc donanımlarında görünmediğini farkettim . zaten pcyi elime aldığımda bi dandiklik olduğunu anlamıstım . bi de ne göreyim benim laptobun sabit cam yeri var ama o makina orada yok. olması gereken yerde kocaman bi yama !!! velhasıl gittik aldığımız yere ki burası teknosa. ne ürün değisimi ne para iadesi. müsteri hizmetinde sınır tanımıyorlar ya hani . sonuc tüketici hakları mahkemesi ..

Alim KÖKTÜRK
Alim KÖKTÜRK
11 yıl önce

Merhaba. Hp den aldığım pavillion bilgisayarımın garantisi bitti. Teknik servise götürdüğümde, bana 109 TL alınacağını ve eğerbilgisayarın içinde herhangi bir aparat değişecekse, değişen aparatın fiyatının 109 L ‘ye ekleneceğini ve bana telefonla aranıp, bu fiyatı kabul edip etmediğimi soracaklar herhangi birını söylediler. Aradıklarında sadece bataryanın değişeceği ve tutarın 244 TL+KDV olduğunu söylediler. Aklı fikri olan herhangi birinin yapacağı gibi ben de kabul etmedim ve cihazımı geri istedim. Ve bana eğer yapılmasını kabul etmiosam 109 TL istedikleni aksi taktirde bilgisayarı vermeyeceklerini söylediler. Durumu defalarca anlattım. Ama hiçbir fark yapmadı. TÜm dünyadan rica ediyorum bir daha HP markasından iğne bile almayın. Sahtekar iki yüzlü ve yalancı insanlar…

Kavacık Bilgisayar Tamir

Beykoz Kavacık bilgisayar tamir konularında yardım almak için Kavacık bilgisayar servisi numarası 216 322 42 40 ı arayabilirsiniz.

selen
selen
11 yıl önce

Teknosa aracılığıyla HP pavilion 6000 serisi diz üstü bilgisayar aldım. Garanti süresi içindeyken arıza oluştu. 2 tane düzeltilmesini istediğim arızası vardı. 17 Ekim 2009 tarihinde Teknosa’ya yetkili servise gönderilmesi için götürdüm. 21 Kasım’da beni aradılar ürünümün işlem yapılmadan geri gönderildiğini söylediler. Nedeni içindeki verilerin kaybolmasının bir önemi olmadığına dair imzalamış olmam gereken bir belgenin eksik olmasıymış. O belgede yazana göre belge olmadığında arızalı ürünün işlem yapılmadan geri gönderileceği yazıyordu. Ancak Teknosa bu belgeye dair 17 Ekim tarihinde bana herhangi bir bilgi vermemişti. Ben bu konuyu önemsemeyerek 21 Kasım’da o belgeyi imzalayarak geri gönderdim. 30 iş günü içinde teslim edilmesi gereken ürünümün 30. işgününde yani 11 Aralık tarihinde geldiği haberi bana telefonla bildirildi. Ancak mağazada cihazımı kontrol ettiğimde düzeltilmesini istediğim 2 arızadan birinin giderilmemiş olduğunu gördüm. HP yetkili servisini arayarak neden böyle olduğunu sorduk nedenini yukarıda bahsetmiş olduğum belgenin yokluğu olduğunu söylediler. Oysaki bana iletilen teslim formunda o belgenin var olduğu söyleniyordu. Bunu dile getirdiğimizde bir karışıklık olduğunu, belgenin taraflarında var olduğunu söylediler. Ancak 30 iş günü sonunda ürünümün arızası tam olarak giderilmemiş olduğundan HP yetkili servisinden yenisiyle değiştirilmesini talep ettim. Bu talebimi haklı olduğum gerekçesiyle onayladılar. Bana bir müşteri koordinatörü atayarak yasal olan 3 iş günü içerisinde beni arayacaklarını, değişim işlemi sonunda bana verilecek yeni cihazın modelini ve piyasa değerini bildireceklerini, yeni cihazı onayladığım takdirde gönderim işlemine başlanacağını söylediler. Son olarak bana bir kayıt numarası verdiler. Bu kayıt numarasıyla müşteri hizmetleri servislerinden durumumla ilgili bilgi alabileceğimi söylediler. En geç 16 Aralık saat 18.00 ‘a kadar HP yetkili servisinden müşteri koordinatörünün beni araması gerekirken aramadılar. 17 Aralık’ta ben aradım müşteri koordinatörümün atandığını ancak izinde olduğu şu an kendisine yazılı bir belgeyle not bıraktıklarını en kısa sürede ileteceklerini söylediler. 18 Aralık’ta aradığımda müşteri koordinatörüm olana Arzu hanımın az önce ofisten ayrıldığını şu an yazılı bir belgeyle kendisine not bıraktıklarını en kısa sürede ileteceklerini söylediler.19-20 Aralık hafta sonu olduğundan 21 Aralık tarihinde aradım müşteri koordinatörümün toplantıda olduğu en kısa sürede beni arayacağını söylediler. Tekrar aradım, müşteri koordinatörümün yerinde bulunmadığını mesai saati bitimine kadar mutlaka beni arayacağını söylediler. Mesai bitti ve değişim talebimin üzerinden 6 iş günü geçmiş olmasına rağmen herhangi bir sonuç alamamaktayım. Benim hakkımı nasıl koruyacağıma ve nasıl talebimin karşılığını alacağıma dair bilgilendirmek amacıyla bana yardımcı olmanızı diliyorum.

cemal tütüncü
cemal tütüncü
11 yıl önce

degişim gerceklesti 8-12-2009 tarihinde laptop geldi fax tan 5 gün sonra ve bi öncekinden daha iyi diyebilirimm hp ye tesekkürlerr özellikle nurcan hanımaa telefonlara cıkmıyo ama 😀 işini yapıyoo…. yanlızz bu parca olayına bi care bulunması lazımm neden türkiyede serviste yokk pc parcaları stokta yaani….yurtdısından spariş veriliyo cok uzun bi süre 30 iş günü dolsun diye 45 gün bekleniyo ve halenn tamirr edilemiyoo……ben pc me kavustum hemde yenisinee darısı diger arkadasların basınaa…

cemal TütünCü
11 yıl önce

evet degisim icin ..3-12-2009..tarihinde fax i cektim bakalim ne olcak hic umitli deyilim hp ye guvenim kalmadi ama gelirse sifir taptop …buraya yazicam

cemal TütünCü
11 yıl önce

burcu hanima 13 gundur ulasamiyorum ve neden aradigim iletildigi halde bana dönulmuyo
..sanki karsinizda dilenci var ben parayi pc serviste yatsin diye saymadim …55 GÜN OLDU…

cemal TütünCü
11 yıl önce

coppaq cQ60 125 ET Laptop aldim almaz olaydim 6 ay gecti anakart yandi servise gitti 33 . isgununde tekrar aradim parca bekleniyo dediler parca yaya gelse simdiye kadar ulasirdi sanirim )..degisim istedigimi soyledim 3.is gunu arandim önerdikleri cQ61 LAptopu mail olarak attilar ve birdaha haber alamadim kabul ettim önerilen bilgi sayari ama 1 aradim yerinde yok 2 aradim telefonda 3 aradim teleda 4 aradim telfoda ..burcu hanim baz istasyonu sanki

mustafa kazancı
mustafa kazancı
11 yıl önce

27.07.2009 tarihinde arızalanan pc yapılması ıcın garantıye verdım. 07.11.2009 tarihi itibari ile bilgisayarım hala yapılıp gelmıs değil. bu durumdan çok şikayetçiyim normalde 30 iş günü içinde elimize gecmesi gereken pc bu zaman zarfında hala elimizde değildir. şikayetimin dıkkate alınmasını istiyorum en kısa zamanda

mert
mert
11 yıl önce

hp pavilion zd8000 dizüstü bilgisayarım kendi kenndine kapanıyor bu sorun sinirimi bozmakla kalmıyor beni deli ediyor bu soruna mantıklı bir cevap istiyorum tüketici hakları derneğine başvurmaya kararlıyım

gokhan fatih ocak
11 yıl önce

2 yıl once almıs oldugum hp pavılıondv6000 serısı dızustu bılgısayarım su an fabrıka hatasından dolayı acılmıyor bu konuyu arastırdım hp nın bu modellerı fabrıkadan arızalı olarak cıkmıs ben su an magdur durumdayım servıse gıttım yardımcı olmadılar benım ıstedıgım bana aynı esdegerde bır bılısayar vermenız yoksa hakkımı tuketıcı hakları hatta mahkemeye kadar goturmekte kararlıyım bu konuyla ılgılı acılen cevap beklıyorum ama mantıklı cevap

Mustafa ALTUNAY
Mustafa ALTUNAY
12 yıl önce

Yaklaşık 9 ay önce hp den dv 5 bı laptop almıstım ve aldıgımın ikinci ayı pişman oldum hard diskten ses gelıyor diye servıse verdım bır gun sonra aradılar ve sesın normal hard dısk calısma sesı oldugunu soylediler neyse bilgisayarımı verdiler aynı gün getirdim bilgisayarımı eve actım fan düzensiz çalışmaya başladı bir çalışıyor duruyor bazen durmuyor ve cok sesli calışıyor ve buda bıilgisayarın cok ısınmasına sebebiyet verdiginden dizimin üstünde kullanamıyorum ve bu sorundan da verdim servise onların dedigi yine aynı normal calısma sesi normal çalışma degeri.Bu ıkı sorundan dolayı en az ıkı kez servise verdim ve hiç birinde çözüme ulasamadım hep aynı şeyleri duydum.Peki bunlar normal çalışma degerleriyse ilk aldıgımız gun neden bunlar yoktu daha sonra oldu bunun açıklamasını istiyorum ve artık bilgisayara baktıkça içim cız ediyor gecen gun arkadaslarıma laptop aldık ikiside hp istiyordu ben vazgecirdim farklı markalar aldık.

mustafa özyurt
mustafa özyurt
12 yıl önce

please pay back for laptop that ı sent at 24/07/2009 .now ı give you

some information about the product:

product serial number:SCNF8362HBM

PRODUCT MODEL:HP PAVILION DV5-1006 FV670EA NOTEBOOK

PLEASE ANSWER……

mustafa özyurt
mustafa özyurt
12 yıl önce

24/07/2009 da hp laptopumu samsun teknosa ya gönderdim.ve bi daha haber almadım.

daha dün(02/09/2009)beni aradılar ve ürün değişimini önerdiklerini söylediler teknosa yetkilileri.
ben ise bunu kabul etmiyorum ve paramın iade edilmesini istiyorum.çünkü artık hp nin laptplarına güvenim kalmadı.
alacağım yeni ürünün hp olmasını istemiyorum.
gereğinini yapılmasını arz/rica ederim.
05066360725

pelin
pelin
12 yıl önce

2007 ekim ayında hp PAVİLİON laptop aldım.Aldığım günden beri ne değişik bir cd nede herhangi bir cihaz bağladım.sakınan göze çöp batar misali sadece bireysel kullanıyorum ve güncellemeler dışında nete bile girmiyorum.aman virüs kapmasın diye.ama pc ye değişik bir program yüklemediğim halde geç açılmaya başladı sonra siyah ekran.. hp aradım tarsustan adanaya servise götürdüm.1 hafta sonra hiç bir sorun yok diye haber verdiler.aldım ama aynı sorun ki bu sefer içinde ne nero ne winap ne de ofic programı var..yani bom boş bilgisayar yine ağır açılıyor .ve aynı sorun
teknik servisi aradım tlf ile 2 defa destek verdiler ama nafile yine çözülmedi
onarım servisine alalım dediler adanayı şikayet ettim istanbula alın orda bakılsın dedim
olmaz dediler.
kargo gelip aldı 45 gün geçti , pc yeni elime geçti .birşey yok diyen adana hafıza kartında sorun var dedi.parça değişti .ama yine sorun aynı bideğişiklik yok.ben pc kullanamıyorum hiç bir şey yükleyemiyorum çünkü boş pc bukadar geç çalışırken yükleyeceğim programlarla nasıl çalışacak acaba?
ve herdefasında içini boşaltmak okadarda kolay değil..28 ağust. ta teknik servisi aryıp sorunun hallolmadığını söyledim.3 iş günü içinde ….müdürümüz size dönecek dedi.bugün 4.gün geçti arayan soran yok.gerçekten iyi bir marka olduğunu düşündüğüm için ben 2000 tl ödedim bu pc ye .garantisi dolmak üzere 1.5 ayım kaldı. ya parasını ödeyin yada yenisini yollayın ben pc yi süs diye almadım kullanamadıktan sonra okadar parayı bu markaya niye ödedim ..

abdulkadir sireci
abdulkadir sireci
12 yıl önce

Ben Tuncelidan hp pavilion dv5 dizüstü bilgisayarı aldm ama allah kahretsin aldığm güne. Burada ne servisi var nede yedek parça alabileceğim bir yer var.Ben makineyi alalı daha 5 ay olmadı ama şarj adaptörü arızalandı 5 ağustosta müşteri hizmetlerini arayarak bildirdim aradan 22 gün geçmesine rağmen daha halen siparişim gelmediği gibi birde bana ufack bir malzeme için yurt dışndan sipariş verildiği söylendi. Ya arkadaş 2.000 TL verip bilgisayar alıyorum ama şarj adaptörü Türkiye’de olmuyor anlayamıyorum arkadaşlar. Birde Gümrükten arıyolar ve vekalet istiyorlar uzun lafın kısası arkadaşlar SAKIN HP DİZÜSTÜ ALMAYNZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Saygılarımla

ümit narin
ümit narin
12 yıl önce

TURKCELL KAMPANYASI DAHİLİNDE Bİ TANE ALDIM
ALMAZ OLAYDIM TATİLDE KAZAYLA ÇAY DÖKÜLDÜ SERVİSE GÖNDERDİM CİHAZIN KENDİSİ 650 TL BANA 620 $ +KDV DİYE FİYAT ÇIKARDILAR BU NASIL Bİ TİCARET ANLAYIŞIDIR ANLAMADIM AMA Bİ DAHA HP KULLANIRSAM ALLAH BENİM BELAMI VERSİN AMAÇLARI CİHAZIN PARASINDAN FAZLA FİYAT ÇIKARIP BANA YENİ CİHAZ ALDIRMAK EĞER BU MESAJIMI Bİ HP YÖNETİCİLERİNDEN BİRİ OKUYOSA YAPTIKLARI AYIBA KARŞILIK NE CEVAP VERECEKLER MERAK EDİYORUM.ALICI HER ZAMAN HAKSIZ GARANTİ DENİLEN ŞEY HEP KULLANICI HATASI DİE GEÇİŞTİRİLİYOR.TAMAM HATA BENİM AMA SENDE BİRAZ İNSAFLI OL BİLADER.AYIP AYIP.650 LİRALIK CİHAZA 1100 LİRA MASRAF ÇIKARILMAZ UTANIN BİRAZ. BANA ULAŞMAK İSTERSENİZ:chatlackN73@hotmail.com MAİL ADRESİMDİR BU MESAJI ATABİLDİĞİM HERYERE ATACAĞIM AMACIM HP NİN TÜKETİCİYE VERDİĞİ Bİ DEĞER OLARAK Bİ ANLAM İFADE EDİYORDUR HERALDE SAYGILARIMLA
ÜMİT NARİN

efekentli
efekentli
12 yıl önce

arkadaşlar bende bir casperzedeyim.bundan 3 ay önce casper bi laptop almıştım almaz olaydım.teknosa sağolsun.alırken çok ilgilendiler.arıza nedeniyle gittiğimde satış elemanı yüzüme bile bakmadı.13/06/2009 tarihinde aydın form teknosadan aldığınm laptop 19/06/2009 tarihinde ekrana görüntü gelememe gibi arıza yaptı.sehir dısında olmam nedeniyle 30/06/2009 da götürebildim.arıza yaptığı gün teknosayı aradım anlattım olayı,değişim için 15 gün sürem olduğunu söylediler.laptopu 15 gün içerisinde götürdüğümde ilk 3 gün içinde arıza yapan laptoplar değişir dediler.(aldatılma olayı 1).ayrıca 6 günlük laptopun arka civataları aşınmış olduğunu farkına vardım.servise gitmeden teknosayıda gösterdim.ilk önce biz yollamayız casper servisine git dediler.servise gittim.servis baktı inceledi,istanbula servise gidecek dedi,istanbula yollayınca arızanın büyük olduğunun farkına vardım.istanbula servise biz yollamayız aldığınız yer yollar dediler.elimde arızalı laptopla böylece güzel bir koşuşturmada yaşamış oldum..sonra göndermeyiz diyen teknosa servise yolladı.18-19 gün servisi bekledikten sonra ben isyan ettim artık nerden aldım laptop diyerek yakınmaya başladım.eşim laptop adını duymak istemiyodu.casper teknosa uzak olsun benden,ve servisten dönüş günü geldi artık.laptop geldi diye haber verdiler almaya gittim teknosaya.arızası neymiş diye soruyorum blmiyoruz dediler.arıza raporunda yazan dediler.arkadaşlar arıza raporunda ne yazıyo biliyomusunuz.
Arıza Türü:Arıza Görülmedi…..
Yapılan işlem.:Geri iade edildi.Aşınan vidaları değiştirildi.
Not:sanki ben laptobun değişimini değilde aşınan vidaların değişimini istemiş gibi vida değiştirmişler.6 günlük laptobun vidası nasıl aşınmış.ayrıca koruma bandrolude yırtılmamış.Eşim ve ben casperzede olarak herşeyden vazgectik.alırken şarjı 6 saat gidermiş (aldatılma olayı2)sarjı 1 saat zor dayanıyo bunu bile servise yollamak istemiyorum.arızadan yeni geldi.servis ve casper uzak dursun benden.arıza yapıncaya kadar kullanırım.arıza yaparsa çocuklara oyuncak diye veririm oynarlar.güzel casper teknolojisinde güzel bir oyuncak olmuş olur.Şuan tek yaptığımız.eşim doktor hastanede laptop alacak arkadaşlarına casper ve teknosadan uzak durun diye üstüne basa basa anlatıyo.ben elektrik teknikeriyim,bende iş arkadaşlarıma,cevre arkadaşlarıma olayı anlatıyorum.birçok kişiyi almaktan vazgeçti.şimdi sizde casperzede olmayın arkadaşlar.

saditürk
saditürk
12 yıl önce

iyi günler, 14/07/2009 471867 onarım kjodlu bilgisayarımı içerisinde bilgi sayarıma her türlü müdahanin yapıla bileceğini bilgim dahilindedir diye dilekçenin de olduğu halde ankara merkezinize yolladım. 10 gün sonra data bilginiz elimize ulaşmadı diye mesaj yolladınız. oparatörlerinizin yönlendirmesiyle birlikte27/07/2009 da yeni bir data yolladım. ancak bir hafta sonra bilgisayarınız onarıldı diye bana teslim ettiniz. Gelen kargonun içerisinde data bilgisinin elinize ulaşmadığından dolayı ürünü yeniden teslim ettğiniz bildirmişiniz. ben gereken dataları zamanında ve iki defa yolladım, dekontlarım elimde! garanti kapsamın daki ürünüm bana tanılan zaman içerisinde onarımı yapılmadığı için bundan sonraki muhatabınız Kırşehir tüketici hakları mahkemeleridir. Bilginize

erdem.guden@turktelekom.com.tr

hp den bende şikayetçiyim hemde cok cıddı derecede ve su an mahkemeye hazırlık yapıyoruz kalıtelı dıye tercıh etmıs oldugumuz bu fırma aslında gösterişi son derece yüksek kalıtesız ürün satışı yapan bır fırma oldugunu her yönden kanıtlamıstır.hp de dogru durust yetkı sahıbı hıç kımseyle görusemıyoruz kımse bızı kale almıyor, almasınlar da zaten bundan sonra tuketıcı mahkemesınde görusecegız onlarla, sizden rıcam ilgilenılmedıgınızı düşündügünüz anda sadece tüketici haklarına basvurmanız yeterlı oluyo bunun için bile hp nın basını agrıtabılırsınız. benı nasıl magdur bıraktılar bende elımden gelenın fazlasını onlara yapacagım hem ınternet üzerinden hemde hukuksal yönden ne kadar kalıtesız olduklarını tüm dünyaya yazacagım sizde aynısını yapında hp nın ne oldugunu herkes duysun…

Hakan DEMİR
Hakan DEMİR
12 yıl önce

2008 ocak ayın Hp marka Laptop İstanbul dan almıştım. Daha sonra işim icabı KKTC gittim. 2009 ocak ayının sonuna doğru donanımsal arıza verdi. ben Hp teknik servisi aradım bana dediler ki Türkiye ye getirmem gerekir. orada teknik servis hizmeti vermiyoruz. Kargo ile gönder dediler ama ücret size ait dediler.
Nisan ayında Türkiye ye gittim orada Hp Teknik servise verebildim. o da yapılacak idi. Yurt dışından parçaları gelecek dediler ama 45-50 gün geçti yapamadılar. Daha sonra bana Laptop vermek yerine size ödediğiniz parayı vereğiz dediiler. Bana 1 ay içerisnde ödeme yapacaklarını dediler. Tabi bu arada bu işleri takip işini ben yaptım. Kimse beni arama gibi bir işi olmadı. Ben paramı yaklaşık 3 ay bu işler ve 2 ayda beklemek şartıyla 5 ay Laptop suz kaldım. Tabi bu durumu göz önünde bulunduran olmadı. Ben Laptop alırken kaliteli ve marka bir olsun diye Hp tercih ettim. Dünya üzerinde ismini duyurmu olduğunu sandığım Hp, aldığım Dolar üzerindeki Laptopu bana geri öedeme yaparken TL üzerinden ödeme yaptı. Neymiş fatura ne yazıyorsa onu öderiz dediler. Ama Laptop satışları Türkiye nin neresine giderseniz gidin Hep Dolar üzerinden satış yapılmakta. Bunu da ayrıca belirtmek isterim.
Ben aldığım Hp Markasından hiç memnun kalmadım. Bunu da tüm tanıdığım insanlara anlatacağım. sizin kalitenizin ölçüsü buymuş demek…………………….

semih ablak
semih ablak
12 yıl önce

05.12.2006 YILINDA HP MARKASI ALTINDA BULUNAN PAVİLİON SERİSİ Bİ LAPTOP ALAN BİRİYİM.

HP MARKASININ BI TURLU YASADIĞIM SIKINTILARI KABUL ETMEMESINI ANLAMAMIS BULUNMAKTAYIM.

HP MARKASININ DV6000 PAVİLİON SERİLERİNDE BİR TAKIM ÜRETİM HATALARI BULUNMAKTADIR.

BU SIKINTILAR ASAGIDA BELİRTTİGİM SIKINTILAR OLUP,BENIM GIBI BINLERCE KISI BU SIKINTILARI YASAMAKTADIR.

ILK ZAMANLAR YASADIGIM WIRELESS SIKINTISI ILERKI ZAMANLARDA BIR UZUN IKI KISA BIP SESI VERMEYE BASLAYARAK HIC ACILMAMAYA BASLAMISTIR.BU SIKINTILAR BINLERCE KULLANICIDA YASANMIS VE BIR URETIM HATASI OLDUGU ACIKCA ORTADADIR.

BILINCSIZ BIR KULLANICI DEGILIM. HADI BENIM O SEKILDE BI KULLANICI OLDUGUMU VARSAYALIM INTERNETTE GIRIP BELIRTTIGIM SORUNLARI ARASTIRIR ISENIZ SAYFALARCA ABARTMADAN YUZLERCE SAYFADA ILGILI HATALARI GORECEKSINIZ. BUTUN PAVILION 6000 SERI KULLANICILARI AYNI SIKINTILARI YASAMAKTA
BASLIK HALINDE SUNAYIM SIZE ;

PAVILION SERILERINDE YASANAN SIKINTILAR;

ASIRI DERECEDE ISINMA
ILERI ZAMANLARDA WIRELESS SIKINTISI (WIRELESS IN KAYBOLMASINI DESTEKTEKI ARKADASLAR COZEMEDI SIKINTI 1)
CABLE KIT ARIZALARI
DVD ROMLARIN ASIRI SESLI CALISMASI
ISLEMCININ ASIRI SESLI CALISMASI
VE ILERKI ZAMANLARDA BIR UZUN IKI KISA BIP SESI GELEREK PC NIN ACILMAMASI(SU AN YASADIGIM SIKINTI 2)

ISTERSENIZ SIZE EN BASITINDEN BIR ADRES VEREYIM http://www.chip.com.tr/forum/HP-Pavi…nu_t37755.html
BUNUN GIBI YUZLERCESI….SAYFALARDA AYNI SIKINTILARI YASAYAN BINLERCE KULLANICI VAR.

SEMİH ABLAK

0539 289 93 35

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Semih ABLAK
Eğitim – Destek Uzmanı

MEGA YAZILIM BİLİŞİM SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Tel: +90 (212) 320 67 50 (Pbx) Fax: +90 (212) 320 67 60
Web : http://www.megayaz.com.tr
E-mail : semih@megayaz.com.tr , destek@megayaz.com.tr

http://www.megabulvar.com ‘ da yerinizi alın. İnternette şubeniz olsun.

EMRE BAYBURTLU
EMRE BAYBURTLU
12 yıl önce

İnternette bir çok sitede herkes hp teknik servisi ile ilgili problemler yaşadığını belirtmiş. Bunların çoğu tamir süresinin çok uzun olması veya tam olarak arızanın giderilememesi. Fakat benim yaşadığım sorun çok farklı kullandığım bilgisayarın modeli hp pavilion zd8000 ben bu bilgisayarı almanyadan almıştım şuan türkiyedeyim. Bilgisayar bu güne kadar sorunsuz çalıştı hemen belirteyim gerçekten çok kaliteli bir bilgisayar fakat her bilgisayarda olabileceği gibi bu bilgisayarda da ufak tefek arızalar oldu. Şu an bilgisayarımı tamir ettirmek istiyorum fakat ne kadar enteresan birşeydirki bilgisayarı almanyadan aldığım için türkiyede tamir etmiyorlar. Garanti süresi doldu ücretli olarak tamir ettiricem genede tamir edilmiyor. hp teknik servisini aradım bana verdikleri cavap aynen şu bu bilgisayarı ancak almanyada tamir ettirebilirsiniz malesef bizim yapacak birşeyimiz yok almanyaya gönderemiyorsanız burda tanıdığınız bir bilgisayarcıya yaptırın. ben şimdi söyliyim bana akıl veren teknik servise ben bu bilgisayarı burdan almanyaya gönderip tamir ettirim geri getireceğim parayla bu bilgisayarın zaten sıfırını alırım. birşey daha ekliyim arızalandı deyince yanlış anlamayın çok büyük bir arızası yok dvd okuyucusu degişecek ve fanları temizlenecek bilgisayarın fanları çok toz tapladıgı ıçın aşırı ısınıp kendiliğinden kapanıyor. bu kadar basit bir arızayı bile yapmıyorlar. hp gibi bir firmada böyle bir rezillikle karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi. eğer bu mesajı yetkili biri okuyorsa lütfen bana ulaşsın veya şikayetler için bir telefon numarası bırakında biz size ulaşalım böyle bir rezillik olamaz biri bu işin olurunu anlatsın. EMRE BAYBURTLU (emre_bayburtlu@hotmail.com) telefon 0546 4961490

Hüseyin
Hüseyin
12 yıl önce

Çok uzun bir süredir Hp bilgisayar ve ürünlerini kullandımTüm çevremi Hp alması konusunda destekledim Şuan kullandığım notebookumu almadan önce sürekli devam eden sorunları olduğunu söylemişlerdi fakat müşteri hizmetlerinden memnun olduğum için tekrar aldım.Bu kullandığım 3. notebookum ve artık bırakın kullanmayı elime almaktan sıkılır duruma geldım.
Aldıgımdan berı sürekli web cam bazı programlarda veya kendi programında açılmıyor
Pil ve adaptör patlıyacak derecede ısınıyor dizime koymaya kalksam dizimi yakıcak pilin çok kısa ömrü var.
Her recovery yapmaya kalktıgımda bılgısayarım çöküyor ve her servısıne gönderdiğimde yeniden yüklenip geri geliyor.
Touchpad in üzerinde nedenini bilmediğim soyulmalar oluşmaya başladı
Klavyenin üst kısımda bulunan dokunmatık ve ışıklı bolgenın ışıkları renk degıstırdi, çalışmıyor bılgısayarın klavyesınde bir ara elektrik atlamaları oldu servisiyle konuştum B.İ.O.S yüklemesini tekrar yapmamla bu sorun ortadan kalktı fakat dokunmatik bölümün renkleri düzelmedi.
En önemlisi şuan şarj olmuyor.
Artık servisine gondermekten bıktım ne zaman göndersem formatla beraber içindeki bilgilerim siliniyor data onay yazısı imzalıyorsunuz ve buna zorunlu bırakılıyorsunuz şu bilgileri koruyalım deme gibi bir seçeneğinizde kalmıyor, çöp vakti geldi artık ya bana yapılabilecek bir şeyler önersinler yada mahkeme yoluna gitmekten vazgeçmicem ve uygun bir yöntem bulunana kadar şikayetlerimi her tarafa ileticem.
Bu arada sıkıştırmadıgınız sürece recovery cd sini parayla satıyorlar ! saçma sapan bir programla recovery bölümü yaratılmış kolay yolla siliniyor dolayısıyla 50$ vererek tekrar cd almak zorunda kalıyorsunuz.Lütfen HP kullanmayın ben uğraşmaktan bıktım sizinde başınıza gelmesin !
Ufak problemlerınız bazen büyük sorun yaratabılır ve HP TÜRKİYE bu ufak problemlerın altından kalkabılecek bır firma değil !
Lütfen Firmanın sitelerdeki şikayet analizlerine bakın

Hüseyin Özkaya
05066866868

Nuray HÖK
Nuray HÖK
12 yıl önce

Sayın yetkili,
Dizüstü bilgisayarımı, USB portlarının çalışmaması üzerine onarımının yapılması için onarım merkezine teslim ettim. 15 işgünü geçince yedek bilgisayar talebinde bulundum. Kayıt yaptırdım (Daha bi de değerlendirmeye alacaklarmış, 3 işgünü bunun için bekleyecekmişim, öyle söylendi). Kayıt devam ederken bana bir mail geldi bilgisayarınızın onarımı tamamlandı, teslim alabilirsiniz diye. Ancak almaya gittiğimde portlardan birinin düzeldiğini,diğerininse hala bozuk oldunu farkettim. Yeni bir kayıtla bilgisayarı tekrar alacaklarını söyledi yetkililer. Ben ordayken merkezi aradım ve yedek bilgisayar almak için sürecin en başından mı başlayacağını sordum (15 işgünü+ 3 işgünü).Sağolsunlar lutfettiler ve direk yedek bilgisayar alma sürecine geçebileceğimi söylediler.
Ancak bu benim için yeterli bir çözüm değil. Kaç gündür zaten bilgisayarsızım ve işlerim aksıyor.Bunun dışında bozulan bilgisayarların tamirinin tüm giderlerinin Hp tarafından yapılması gerekmez miydi? Başka markalarda bozulan bilgisayarlar sahiplerinin evlerinden alınıyor, düzeltilip evlerine yeniden iade ediliyor. Hp markasına böyle bir hizmetin olmayışını yakıştıramıyorum ben. Çok mu zor bu iş için bir servis tahsis etmek?Ayrıca sadece mesai saatleri içinde bilgisayarları teslim alıp geri teslim ediyorlarmış. Ben işyerimden kolay kolay izin alamıyorum belki. Yetişebilmek için bilgisayarımı almaya taksiyle gittim ve düzelmemiş olduğunu öğrendim. Şimdi geri almak için tekrar aynı sıkıntıyı mı yaşayacağım?
Bu saydıklarımın hiçbirini Hp firmasına yakıştıramıyorum ve gerekenin yapılmasını benim gibi tüm müşterilerin mağduriyetinin giderilmesini istiyorum. Aksi taktirde kesinlikle hakkımı aramayı ve hiçkimseye iyi bir marka diye tavsiye etmemeyi düşünüyorum.